Ara

Kayseri Erciyes üniversitesine düzenlenen geziye katıldık.

Ara

24 kasim öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü programı düzenlendi

Kas

Sivas il merkezine kültür gezisi düzenledik.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü; ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı, daha yaşanabilir kılmak için bir farkındalık ve fidanları toprakla buluşturma günüdür.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Ekm

Ulaş İlçe Müftülüğü ve Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla gezi düzenlendi.

May

İl Müftülüğünden gelen Vaize Nurdan KOÇ Hanımefendi okulumuz kız öğrencileriyle bir söyleşi gerçekleştirdi.Öğrencilerimize gençliğin kıymetini bilme,bu çağı çok verimli değerlendirme konularına değinerek söyleşisini tamamladı.Söyleşiye katılan öğrencilerimiz vaizemizin bilgilerinden istifade ettiler.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okul toplumunun bir araya gelmesine imkan sağlayan etkinlikler yapılmasına ilişkin okulumuzda "Kısa Film" izleme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

İzlenen kısa filmlerden hareketle verilmek istenen mesajlar üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Etkinlik sonunda öğrenci ve öğretmenlerin düşünceleri alındı ve bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi yönünde dönütler alındı.

May

Mezun Öğrencilerimiz Okulumuz 12 .sınıf öğrencileiyle biraraya geldi.

Okulumuzu dereceyle bitiren mezun öğrencilerinden Mihriban Kalkan,YKS ye girecek öğrencilerimizle buluştu. Sınav ve üniversite ortamı hakkında bilgiler veren Mihriban KALKAN hedefindeki bölüme yerleşmesinde  düzenli ve planlı çalışmanın yanı sıra okulu birincilikle bitirmenin önemini vurguladı.Konuşma daha sonra öğrencilerimizin soru-cevapları şeklinde ilerledi.Öğrencilerimiz Mihriban Kalkana okulumuza  geldiği  ve merak ettikleri soruları cevapladıkları için teşekkür ettiler. Bu etkinlikteki amacımız, öğrencilerimizin motivasyonunu artırarak belirledikleri hedefler için, istikrarlı ve karralı olmalarını sağlamaktır.

YKS ye girecek olan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

■1 müdür,1 müdür yardımcısı, 20 öğretmen

■175 öğrenci ( 99 Ortaokul,   76 Lise)

■1 yardımcı hizmetli

■15 ortak derslik

■1 bilişim sınıfı

■2 fen laboratuvarı

■2 spor salonu

■1 yemekhane

■1 kütüphane

■2 mescit (kız ve erkek)

■1 kantin

■1 okul aile birliği odası

■1 konferans salonu

■3 idari oda

■1 öğretmenler odası

■1 toplantı salonu mevcuttur.

Okulumuz Fiziki ve Sosyal imkanları açısından bir okulda olması gereken tüm imkanlara sahiptir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuz kütüphanesine yeni mobilyalar gönderildi. Dört masa, on altı sandalye, dört kitaplık ve iki tablodan oluşan mobilyaların kurulumu ve düzenlemesi yapılarak öğrenci kullanımına hazır hale getirildi. Öğrencilerimiz kütüphanemizin yeni haline yoğun ilgi gösterdi.

Okul Kütüphanemizde 55 adet kitap bulunmaktadır. Kitap kategorilerimiz; Ansiklopediler, Sözlükler, Şiir kitapları, Batı ve Türk Edebiyatı Roman ve Hikaye kitapları, 9-11 yaş gurubu için okuma kitapları ve  Yöresel yayın kitaplarımız bulunmaktadır.Yıl sonuna kadar kitap sayımızı artırarak kütüphanemizi zenginleştirmek için gerekenler yapılacaktır.